Un bărbat s-a dat drept femeie ginecolog pe Facebook și a convins zeci de femei să-i trimită fotografii cu organele genitale

Data actualizării: Data publicării:
masa ginecologica
Un bărbat s-a dat drept femeie ginecolog pe Facebook FOTO: Getty Images

Un bărbat care a păcălit zeci de femei să-i trimită fotografii cu organele lor genitale dându-se drept femeie ginecolog pe Facebook a fost condamnat la închisoare în Singapore.

Instanța l-a găsit miercuri vinovat de înșelăciune prin asumare de calități false pe Ooi Chuen Wei, de 37 de ani, din Malaezia, și l-a condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare, anunță CNN.

Ooi a folosit un profil fals de Facebook pentru a contacta femei cărora le cerea să completeze sondaje care includeau întrebări despre organele lor genitale și viețile sexuale, potrivit documentelor judecătorești.

În decurs de 4 ani, el a păcălit 38 de femei și a primit aproape 1.000 de fotografii și videoclipuri intime.

Faptele au ieșit la lumină în luna iulie, când o femeie care devenise suspicioasă în privința lui Ooi și și-a dat seama că nu există niciun medic cu numele asumat de acesta, a depus o reclamație de poliție.

Poliția i-a percheziționat casa lui Ooi și i-a confiscat dispozitivele electronice. Pe parcursul anchetei, el a recunoscut că le-a păcălit pe femei.

Procurorul a cerut o pedeapsă cu închisoarea de cel puțin trei ani și opt luni pentru Ooi, invocând numărul mare de victime. „Acuzatul a aplicat o schemă atent gândită pentru a-și satisface dorințele sexuale”, a spus procurorul R. Arvindren.

„S-a prefăcut că este femeie medic și a înșelat mai multe victime pentru a-i trimite diverse fotografii și videoclipuri compromițătoare pentru ele. A abuzat de încrederea pe care o are publicul în medici și a exploatat rețelele sociale pentru a comite faptele”, a mai spus procurorul.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri