Un bărbat s-a oferit să găzduiască o tănără externată de la Psihiatrie. După câteva luni a fost găsit dezmembrat și pus în valize

Data actualizării: Data publicării:
colaj cu o femeie si un barbat cu chipurile blurate
Un bărbat din Belgia a fost omorât, dezmembrat și pus în valize de o tânără pe care s-a oferit să o găzduiască FOTO: sudinfo.be

Un bărbat care oferit un cămin unei tinere femei după ce aceasta a fost externată dintr-un spital psihiatric, a fost găsit „tăiat în bucăți”, în valize, anunță poliția belgiană.

Bărbatul de 67 de ani, identificat doar cu prenumele Jean, a fost găsit mort, tranșat în mai multe bucăți care au fost puse în valize, în apartamentul său din Uccle, o localitate din regiunea capitalei Bruxelles, pe 27 februarie. Potrivit sudinfo.be, rămășițele au fost descoperite după ce o femeie pe care Jean o găzduia a sunat la poliție și a amenințat că se sinucide.

Între timp, polițiștii au aflat că bărbatul fusese ucis chiar de femeia care sunase la poliție, care, de altfel, și-a recunoscut fapta, fiind arestată. Aceasta, Jessica, de 35 de ani, a fost externată în urmă cu câteva luni dintr-un spital de psihiatrie și pentru că nu avea unde să stea, Jean s-a oferit să o găzduiască.

Anchetatorii au stabilit că în cursul lunii noiembrie cei doi s-au certat, iar Jessica l-a ucis pe Jean cu un cuțit. Intenționând, probabil, să scape de cadavru, l-a decapitat și dezmembrat și l-a pus într-o valiză verde, dar și în plase sau saci de gunoi.

Însă Jessica nu a aruncat bucățile de cadavru și le-a ținut în casă, ea locuind în tot acest timp în apartament.

„Victima o găzduia de câteva luni. A cunoscut-o pe suspectă când aceasta tocmai ieșise dintr-un spital de psihiatrie și nu avea unde să locuiască. Pe lângă istoricul psihiatric, această femeie era cunoscută pentru prostituție și consum de droguri”, a precizat poliția pentru presa belgiană.

Alain, de 55 de ani, fostul iubit al femeii, a declarat pentru sudinfo.be că nu a crezut-o niciodată în stare de crimă, deși știa că are probleme psihice. Cei doi au avut o relație timp de 4 ani și au locuit împreună, despărțindu-se în urmă cu un an. „Era o fată foarte amabilă, drăguță și inteligentă. Singura ei problemă era că avea crize”, a spus acesta.

El a povestit că în ziua în care a fost descoperită crima, Jessica l-a contactat printr-un apel video, era tulburată și i-a spus că voia să se sinucidă. De asemenea, i-a mărturisit că l-a ucis pe Jean și i-a arătat valizele în care îi pusese rămășițele.

Alain a sunat, de asemenea, la poliție după ce a încheiat convorbirea cu fosta iubită.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri