Un indian și-a ucis soția băgându-i o cobră în pat. Cum au descoperit polițiștii

Data actualizării: Data publicării:
cobra snake
Foto: Profimedia

Un indian a primit două condamnări la închisoare pe viață după ce și-a ucis soția cu ajutorul unei cobre care a mușcat-o, scrie BBC.

Sooraj Kumar a fost arestat anul trecut, după ce soția sa, Uthra, a murit mușcată de șarpe. Poliția a demarat o anchetă după ce familia ei s-a plâns că Sooraj o hărțuia pentru zestre.

Luni, un tribunal l-a găsit vinovat pentru că a eliberat o cobră în patul ei, în timp ce Uthra dormea. Tânăra de 25 de ani a fost găsită moartă în casă anul trecut, în luna mai.

Familia ei a intrat la bănuieli pentru că Uthra abia fusese mușcată de o viperă cu câteva săptămâni înainte. Ea se recupera după prima mușcătură de șarpe când a fost atacată de cobră.

Ancheta poliției a condus spre soțul ei, Sooraj, ca fiind autor al ambelor tentative. Polițiștii au mai arestat un bărbat care l-a ajutat să găsească șerpii și care ulterior a mărturisit, ajutând oamenii legii să construiască dosarul.

Potrivit site-ului indian LiveLaw, acuzațiile poliției se întind pe 1.000 de pagini. Procurorii au arătat că este un caz „extrem de rar” și au cerut pedeapsa cu moartea. Judecătorul a admis că este un caz foarte rar și l-a condamnat pe Sooraj la două pedepse pe viață și l-a obligat să plătească o amendă de 500.000 de rupii (peste 6.600 de dolari).

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri