Video&Foto Un milionar din Silicon Valley și mireasa lui fostă miss au distrus cu nunta peisajul într-unul din cele mai faimoase locuri din SUA

Data actualizării: Data publicării:
nunta-utah
Un milionar din Silicon Valley și mireasa lui fostă miss au distrus cu nunta peisajul într-unul din cele mai faimoase locuri din SUA FOTO: Pamela Gibson/ Insider

Un investitor din Silicon Valley și mireasa lui, fostă miss, în prezent fondatoare a unui startup care utilizează AI, și-au organizat nunta în aer liber, într-un loc din Utah faimos în întreaga lume, după ce le-au promis autorităților care administrează zona că va fi o ceremonie restrânsă și simplă.

Dar urmele lăsate după nunta care a avut loc într-un weekend din septembrie, inclusiv gunoiul rămas și un proces de curățare desfășurat pe parcursul mai multor zile, dovedește că mirii au mințit și au denaturat dimensiunea și amploarea evenimentului, a spus un membru al consiliului local pentru Business Insider.

Un milionar din Silicon Valley și mireasa lui fostă miss au distrus cu nunta peisajul într-unul din cele mai faimoase locuri din SUA FOTO: Pamela Gibson/ Insider
Un milionar din Silicon Valley și mireasa lui fostă miss au distrus cu nunta peisajul într-unul din cele mai faimoase locuri din SUA FOTO: Pamela Gibson/ Insider

„Este un loc frumos. Îi înțeleg că au vrut să se căsătorească aici", a declarat Pamela Gibson, membru al consiliului din Castle Valley, cel mai apropiat oraș. „Însă cine era responsabil să curețe zona nu a făcut-o”.

Andrew Chen și fosta Miss Irlanda Emma Waldron s-au căsătorit la baza Castleton Tower, o formațiune geologică emblematică, recunoscută în toată lumea, aflată în statul Utah din SUA. Recent, mirii au șters sau ascuns pe rețelele sociale imaginile de la eveniment, dar fotografii și filmări mai există în continuare pe anumite platforme, înclusiv pe X (twitter).

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Chen este autorul unui buletin informativ tehnologic popular printre investitorii din Silicon Valley, dar și partener la Andreessen Horowitz, investitorul care a susținut, printre altele, Twitter, Airbnb, Reddit și Lyft.

În dimineața de după nuntă, Pamela Gibson a spus că a ieșit și și-a urmat traseul zilnic, care trece și pe lângă Castleton Tower. A constatat că în situl natural, de obicei liniștit și curat, erau mulți muncitori care dezasamblau aranjamentele nunții.

Gibson a fost revoltată de ce au lăsat aceștia în urmă - gunoaie și cioburi împrăștiate peste tot - și a făcut fotografii.

S-a întors a doua zi, în speranța că, între timp, locul fusese curățat, însă a găsit același dezastru: gunoaie, cioburi și chiar saci cu resturi de mâncare.

„Animalele au simțit mirosul și au rupt sacii. Peste tot erau numai gunoaie. Am fost foarte nemulțumită de asta”, a mai spus Gibson.

Gibson a transmis sesizări la Administrația Terenurilor, însoțite de fotografii. I s-a răspuns prin e-mail și i s-a transmis că administrația i-a dat aprobarea lui Chen pentru o „ceremonie simplă de nuntă și instalarea unui cort mic” la baza sitului.

În cele din urmă, angajații administrației și ai consiliului local au fost nevoiți să adune gunoaiele și să curețe zona.

Se pare că cei doi miri nu au menționat în discuția cu Administrația Terenurilor că nunta lor „simplă” implica utilizarea unui generator, servicii de catering, toalete mobile, o cabană și nenumărate elemente de mobilier. Administrația spune că dacă ar fi știut toate aceste lucruri nu ar fi dat niciodată aprobarea.

Gibson speră ca pe viitor administrația să nu mai aprobe astfel de evenimente, iar cei doi miri măcar să-și ceară scuze pentru deranjul creat.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri