Un „picior uman” îngropat pe un câmp din Marea Britanie s-a dovedit a fi un cartof

Data actualizării: Data publicării:
Un cartof a fost confundat cu un deget de la picior
Sursa foto: Northumbria Police/Facebook

O femeie din Marea Britanie a sunat la poliție și a semnalat că a văzut ceea ce păreau să fie rămășițe umane pe un câmp din Winlaton, declanșând o operațiune nocturnă pentru găsirea și identificarea acestora, informează BBC. În final, s-a dovedit că "degetul de la picior" era de fapt un cartof care ieșea din pământ.

Poliția din comitatul Northumbria a primit un apel joi după-amiază de la o femeie care a spus că a văzut un deget de la piciorul unui om ieșind din noroi, în timp ce se afla la plimbare cu câinele său.

După sosirea apelului, când era deja întuneric, poliția a intervenit la fața locului cu echipaje canine și a descoperit după cercetări că "degetul" era de fapt un cartof, alături de care creștea o ciupercă.

cartof
Sursa foto: Northumbria Police / Facebook

Potrivit unui mesaj postat pe Facebook de poliția din Northumbria, imaginea primită chiar părea să prezinte un deget ieșind din pământ și polițiștii au râs când au descoperit cartoful, însă sunt convinși că apelul a fost făcut cu bună credință. Oamenii legii au lăudat vigilența femeii, cerând cetățenilor să îi urmeze exemplu dacă întâlnesc ceea ce par să fie rămășițe umane.

"Persoana care a efectuat apelul era foarte îngrijorată și obiectul din imaginea pe care ne-a trimis-o chiar părea să fie o rămăsiță umană", a declarat inspectorul Phil Hamlani.

"Dacă se dovedește că este vorba de o legumă, câinii noști polițiști vă vor mulțumi", se mai arată în mesajul poliției din Northumbria.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri