Un român care cerea 60.000 de euro după ce un accident l-ar fi lăsat în scaun cu rotile a fost filmat mergând VIDEO

Data publicării:
roman

Un român din Irlanda și-a retras procesul intentat unei organizații care despăgubește victimele accidentelor rutiere, după ce investigatorii acesteia au publicat imagini compromițătoare, informează The Irish Times.

Constantin Ioșca, în vârstă de 40 de ani, a dat în judecată Motor Insurers Bureau of Ireland (MIBI), o organizație a asiguratorilor care compensează victimele accidentelor în care au fost implicate mașini neasigurate sau mașini neindetificate.

Bărbatul susținea că a fost lovit de o mașină neidentificată în timp ce se află pe bicicletă, în 2016. În urma accidentului, ar fi rămas cu dureri de spate.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

În timpul procesului, Ioșca a folosit cârje și un scaun cu rotile pentru a se deplasa. Detectivii angajați de MIBI au realizat filmări în care Constantin Ioșca apare deplasându-se fără cârje sau scaun cu rotile, în anii 2018 și 2019. Bărbatul este filmat mergând pe jos fără cârje, plimbându-și cainele sau conducând mașina.

Clipurile video obținute de detectivi îl mai prezentau pe Ioșca urcându-se în scaunul cu rotile pentru a merge la o examinare medicală. Ioșca este filmat și în timp ce folosește cârjele pentru a urcat câteva scări, însă în aceeași zi este surprins în altă parte a orașului mergând fără ajutor.

După ce imaginile au fost arătate în instanță, avocatul lui Ioșca a anunțat că acesta renunță la proces. Avocatul MIBI a anunțat că organizația se va îndrepta împotriva lui Constantin Ioșca pentru recuperarea costurilor.

Editor web: V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri