Un român din Italia a sunat la 112 să anunțe că iubita lui s-a sinucis. La fața locului, anchetatorii au făcut o descoperire șocantă

Data actualizării: Data publicării:
tanara brineta cu tricou alb in fata unui bloc
Vera Șchiopu, 25 de ani, ar fi fost ucisă de iubitul ei român, după care acesta i-ar fi înscenat sinuciderea FOTO: Catania Today

Un român de 30 de ani, stabilit în provincia Catania din Sicilia, a sunat sâmbătă seară la poliție să anunțe că a găsit-o spânzurată în casă pe iubita lui de 25 de ani, după ce s-ar fi sinucis. Însă la fața locului, anchetatorii au făcut o descoperire șocantă.

Bărbatul și prietenul lui, de asemenea român, au fost arestatați fiind suspectați că au ucis-o pe tânăra de 25 de ani, Vera Șchiopu, după care i-au înscenat sinuciderea spâzurând-o, relatează Catania Today.

Potrivit sursei citate, carabinierii nu au dat detalii despre rolurile pe care le-au avut cei doi bărbați în oribila fapta, precizând doar că femeia a fost ucisă și că cei doi suspecți au încercat să ascunsă crima înscenând sinuciderea, lucruri care au fost stabilite în urma administrării probelor.

Sâmbătă seară, iubitul român al Verei Șchiopu, o tânără de 25 de ani din Republica Moldova, a sunat la 112 și a anunțat că a găsit-o spânzurată pe aceasta în casa dintre localitățile Ramacca și Paterno unde locuiau împreună.

Echipajul de carabinieri care s-a deplasat la fața locului l-a găsit pe român în compania unui prieten, care i-a susținut afirmațiile. Totuși, anchetatorii au sesizat mai multe neconcordanțe în poveștile celor doi. În plus, criminaliștii au stabilit după o primă examinare că femeia ar fi fost strangulată înainte de a fi spânzurată. Astfel, cei doi bărbați au fost arestați.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri