Un scandal izbucnit din cauza măștilor s-a transformat într-o tragedie. Un bărbat a fost ucis de poliție după ce a înjunghiat un bătrân

Data publicării:
imposcat captura twitter
Sursa: Captura MSP First District/ Twitter

Un polițist din statul american Michigan a împușcat mortal un bărbat suspectat de înjunghierea unui client al unui magazin. Totul a pornit de la un scandal din cauza măștilor de protecție, relatează BBC.

Potrivit poliției, incidentul s-a produs într-un magazin din în apropiere de Lansing, capitala statului. Suspectul, identificat drept Sean Ruis, a atacat cu cuțitul un bărbat în vârstă de 77 de ani care l-a criticat pentru că nu purta mască. Acesta  fost spitalizat.

Polițiștii spun că Ruis a fugit cu mașina de la locul faptei. A fost oprit mai târziu de o polițistă. Bărbatul a ieșit din mașină și a pornit spre ea, având în mână un cuțit, după cum reiese de pe imaginile filmate de camera video de corp a polițistei, care a tras cu arma asupra bărbatului.

Ruis a fost rănit și a murit la spital.

Poliția statală din Michigan a făcut publice înregistrări video ale confruntării, care a avut loc într-o zonă rezidențială din Lansing. Pe înregistrare se aude cum polițiștii îi cer bărbatului să arunce arma, dar Ruis se auncă asupra lor. Apoi se aud mai multe focuri de armă.

Poliția statală investighează acum incidentele.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri