Un tânăr de 22 de ani s-a sinucis din cauza unui mesaj pe WhatsApp

Data publicării:
student

Un student la medicină din Australia s-a sinucis, după ce un mesaj privat despre relația dintre el și un coleg de clasă a fost răspândit pe WhatsApp. Mesajul respectiv ajunsese la sute de persoane, iar Universitatea Swansea, la care studia acesta, îl exclusese de la cursuri, relatează BBC News.

Edward Senior, în vârstă de doar 22 de ani, și-a pus capăt zilelor, într-o pădure de la marginea orașului Monmouth.

„În ciuda faptului că avea tot sprijinul familiei sale, nu a fost suficient pentru ca el să treacă peste această perioadă stresantă din viața lui. Fără să știe ce implicații ar fi putut avea acel mesaj, el a început să se simtă izolat și copleșit. Nu este neobișnuit ca tinerii să facă greșeli, însă cea mai mare greșeală este să lași o singură eroare să îți definească viața”, a declarat medicul legist.

Tănărul trimisese un mesaj pe WhatsApp, în grupul din care făcea parte, alături de colegii săi din echipa de rugby. Aceștia au vrut să se distreze pe seama tânărului și au distribuit mai departe mesajul. Acest lucru l-a afectat teribil pe tânăr, care și-a pus capăt zilelor.

„A scris acel mesaj privat și când a fost răspândit spre sute de oameni el a simțit că viitorul său în medicină a fost compromois. Această tragedie arată foarte bine care sunt riscurile rețelelor sociale de comunicare”, a declarat polițistul care a dat verdictul de sinucidere.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri