Galerie Foto Un tânăr de 22 de ani se plânge că arată „ca un rechin” după ce s-a dus la dentist, în Turcia

Data actualizării: Data publicării:
dantura
Jack James a plătit 3.500 de euro pentru fațete dentare la o clinică, în Turcia FOTO: Profimedia Images

Un model care mers în Turcia ca să-și pună fațete dentare de 3.500 de euro spune că acum, după câteva luni, arată ca un „rechin”. Tânărul de 22 de ani avea dinții strâmbi și a decis să urmeze procedura pentru a arăta mai bine în fața camerei.

Britanicul Jack James a vrut să facă ceva ca să aibă succes în carieră, așa că a decis să-și aranjeze dinții în Turcia, la un preț mult mai accesibil decât cel pe care l-ar fi plătit în țara natală, potrivit Bristol Post.

 Jack James a plătit 3.500 de euro pentru fațete dentare la o clinică, în Turcia FOTO: Profimedia Images
Jack James a plătit 3.500 de euro pentru fațete dentare la o clinică, în Turcia FOTO: Profimedia Images

A fost mulțumit de rezultate câteva luni, după care gingiile au început să-i sângereze și să aibă o respirație urât mirositoare. Iar lucrurile au început să meargă din rău în mai rău, iar o fațetă i-a căzut după ce s-a spălat pe dinți, lăsându-l cu un gol în gură.

Și-a făcut de urgență o programare la stomatolog din Manchester, iar acesta i-a confirmat că avea o infecție urâtă în toată gura. Medicul i-a mai dat o veste proastă, aceea că va trebui să facă rost de 25.000 de euro ca să-și repare dantura.

„Când au scos toate fațetele, am văzut că mi-au pilit mult dinții. Arătam ca un rechin. A fost ca dintr-un film de groază”, a spus James.

James a contactat clinica din Turcia, însă angajații i-au transmis că „nu a fost vina lor”. „Au spus că va trebui să plătesc din nou ca să-mi repare dantura”, a mai spus tânărul.

Jack James și-a făcut publică povestea pentru a-i avertiza și pe alții la ce riscuri se expun dacă intenționează să-și repare dantura cu sume accesibile, în străinătate

La începutul acestui an, un cuplu a trecut printr-o experiență traumatizantă, după proceduri stomatologice efectuate la o clinică din Antalya. Jade și Kelly Tushingham s-au dus în Turcia tot pentru fațete. După mai multe intervenții pe care le-au descris drept „o baie de sânge”, au acum o dantură frumoasă, dar spun că nu a meritat tot chinul îndurat și că nu ar recomanda nimănui să meargă în această pentru proceduri dentare estetice.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri