Un tânăr își ucide cu brutalitate iubita de 16 ani pe stradă, în timp ce trecătorii se uită nepăsători sau merg mai departe, în India

Data actualizării: Data publicării:
imagini de pe camera de supraveghere cu un incident violent in strada
Un tânăr de 20 de ani și-a ucis cu brutalitate iubita, o fată de 16 ani, în plină stradă, în timp ce trecătorii privesc fără să facă nimic FOTO: imagini camera supraveghere/ BBC

Poliția din capitala Indiei, Delhi, a arestat un tânăr de 20 de ani acuzat că a ucis cu brutalitate o fată de 16 ani - iubita lui - în plină stradă.

Imaginile surprinse în momentul atacului îl arată pe bărbat înjunghiind-o de nenămărate ori pe asolescentă și lovind-o în cap cu o piatră mare. În videoclip, care a devenit viral și care a provocat indignare în India, se văd mai mulți oameni care se uită impasibili la atac sau trec mai departe ca și cum nimic nu se întâmpla, relatează BBC.

Poliția spune că cei doi tineri aveau o relație romantică și că duminică, cu câteva ore înainte de crimă, se certaseră. Fata mergea către petrecerea pe care o prietenă o organizase pentru fiul ei când a fost atacată, a declarat Ravi Kumar Singh, înalt oficial din poliție.

Ofițerul a spus că suspectul se numește Sahil și că acesta a fost arestat în statul vecin, Uttar Pradesh.

Singh a mai precizat că cercetările sunt în curs și că poliția nu poate dezvălui mai multe detalii pentru a proteja bunul mers al anchetei.

După ce filmările cu crima înfiorătoare au devenit virale, mulți indieni au luat cu asalt rețelele sociale pentru a-și exprima furia și indignarea.

Într-o postare pe Twitter, ministrul șef din Delhi Arvind Kejriwal a spus că „ucigașii au devenit neînfricați, nu se mai tem de poliție”.

„Crima a fost surprinsă de camerele de supraveghere. Mai multe persoane au văzut asta, dar nu au făcut nimic. Delhi a devenit extrem de nesigur pentru femei și fete", a declarat șefa Comisiei pentru Femei din Delhi, Swati Maliwal.

Președinta Comisiei Naționale pentru Femei, Rekha Sharma, a spus că această crima a arătat cât de insesibili sunt locuitorii din Delhi la violență. „Au fost mai multe persoane la fața locului când a avut loc incidentul, dar nimeni nu a luat nicio măsură pentru a o ajuta pe fetă. Cazul ar trebui să fie judecat în regim de urgență și verdictul ar trebui să vină cât mai curând posibil", a spus ea.

Nu este prima crimă înfiorătoare din India, în care trecătorii au fost arătați cu degetul pentru nepăsarea lor. Și în trecut oamenii au fost criticați pentru că mai curând filmează un incident decât să ajute victimele.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri