VIDEO. Momentul în care Harry este atacat de o albină în timpul unui discurs, iar Meghan Markle râde de el

Data publicării:
Untitled

Ducele și ducesa de Sussex au participat la primul eveniment oficial în calitate de soț și soție. Meghan Markle a strălucit într-o ținută fermecătoare, de o eleganță discretă. Asta în timp ce discursul ținut de prințul Harry a fost întrerupt de o albină, spre amuzamentul tuturor celor prezenți, inclusiv a soției lui.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Harry și Meghan au luat parte la un garden party, în curtea Palatului Buckingham, organizat în cinstea prințului Charles. Acesta este un prim eveniment dintr-o serie lungă dedicată moștenitorului Coroanei Britanice. Prințul Charles va împlini în noiembrie 70 de ani.

Evenimentul, în cadrul căruia prințul Harry a ținut un emoționant discurs, a fost marcat și de momente amuzante. Precum cel în care ducele de Sussex este atacat de o albină, în hohotele de râs ale celor prezenți, inclusiv ale tatălui, mamei vitrege și soției acestuia.

„Îmi pare rău, albina asta era să mă dea gata“, a glumit Harry.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri