VIDEO Niște români au filmat momentul în care o Tesla a plonjat într-un fiord din Oslo. Pasagerii au fost salvați de o saună plutitoare

Data actualizării: Data publicării:
oslo
Niște români au filmat momentul în care o Tesla a plonjat într-un fiord din Oslo FOTO: captură video YouTube/ Guardian News

Două persoane a căror mașină Tesla s-a scufundat într-un fiord din Oslo au scăpat nevătămate pentru că oamenii dintr-o saună plutitoare aflată în apropiere le-a sărit în ajutor, spune poliția norvegiană. Momentul a fost filmat de niște români aflați în zona în care s-a produs incidentul.

În videoclipul filmat de români se vede mașina Tesla parțial scufundată, în timp ce cei doi ocupanți stau pe acoperiș. „Băi, ești prost?”, exclamează românul care a filmat momentul, la începutul clipului. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Când mașina a plonjat în apă, două persoane se aflau înăuntru. Au fost scoase din apă de o saună plutitoare”, a scris poliția din Oslo pe X (Twitter), relatează The Guardian.

Mai multe saune plutitoare sunt disponibile pentru închiriere pe fiordurile din Oslo. Unele din ele sunt motorizate și se deplasează.

În filmarea făcută de români, mașina poate fi văzută scufundându-se exact în momentul în care sauna plutitoare oprește lângă ea, iar oamenii aflați pe barcă îi scot pe cei doi pasageri din apele înghețate.

„Unul dintre clienți a venit în fugă și mi-a spus că o mașină a plonjat în apă. Am accelerat cu viteză maximă în direcția respectivă”, a declarat „căpitanul bărcii cu saună”, Nicholay Nordahl, pentru cotidianul norvegian VG.

„Cu ajutorul a doi clienți, i-am scos din apă. Apoi s-au încălzit în saună”, a mai spus Nordahl.

Proprietarul mașinii a spus că a crezut că mașina era în modul parcare și a apăsat pedala de accelerație. „Ne-au salvat viețile”, a spus el pentru VG.

Mașina a fost scosă din apă de o macara.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri