VIDEO Un bărbat din Texas se apară de tâlhari trăgând focuri de armă prin ușa apartamentului

Data publicării:
doi barbati filmati de camera de la vizor
Un bărbat din Texas s-a apărat de tâlhari trăgând focuri de armă prin ușa apartamentului FOTO: captură video BBC

Când doi „oameni de la întreținere”, care i-au ridicat suspiciuni, i-au bătut la ușă, Ethan Rodriguez a încercat să scape de ei spunându-le că nu era nimeni acasă.

Dar după asta lucrurile au luat o întorsătură dramatică, pentru că cei doi bărbați au încercat să intre cu forța în casă, lovind cu putere cu picioarele în ușă, potrivit BBC.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Îngrozit, Ethan a decis să reacționeze și să-și apere familia, trăgând focuri de armă prin ușă, punându-i astfel pe fugă pe cei doi bandiți. Încidentul a fost filmat de camera de la vizor.

„Bineînțeles, am fost foarte speriat. Pe moment, nu am știut cum să reacționez. Nici nu putea să gândesc”, a spus Ethan.

El a mai spus că bărbații care i-au bătut la ușă, care i-au spus că au fost trimiși să schimbe filtrele de aer, i-au ridicat suspiciuni, pentru că purtau îmbrăcăminte de stradă. „Muncitorii de la întreținere care au mai venit la noi nu erau niciodată îmbrăcați astfel”, a spus el

Acum, Ethan și familia lui strâng bani pentru a se muta într-o casă nouă, pentru că în apartamentul în care stau acum nu se mai simt în siguranță.

Legislația din Texas le permite oamenilor să folosească arme pentru a se proteja pe ei și pentru a-și apăra bunurile, dacă apreciază că acțiunea este „necesară”.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri