VIDEO Un șofer a lăsat mașina pe o stradă care urma să fie asfaltată. Muncitorii au acoperit-o cu folie și au turnat ciment în jurul ei

Data actualizării: Data publicării:
masina
Un șofer a lăsat mașina pe o stradă care urma să fie asfaltată FOTO: Facebook/ LDZ Zmotoryzowani Łodzianie

Isprava unui șofer din orașul polonez Łódź face senzație pe internet. Totuși, chiar dacă oamenii se amuză copios datorită lui, cel mai probabil el se va trezi cu o amendă usturătoare.

Administrația drumurilor a anunțat că vinerea trecută urma să fie reparată strada Legionów din centrul orașului. Toți șoferii, cu excepția unuia, au înțeles mesajul și au parcat în altă parte.

Muncitorii care au efectuat reparațiile au ajuns la concluzia că nu pot permite ca neglijența unui șofer să le strice ziua de muncă, așa că au luat decizia să toarne asfaltul în jurul mașinii.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Însă este de apreciat modul în care au făcut-o, fără să producă absolut nicio zgârietură vehiculului. Mai întâi au montat niște praguri în jurul mașinii, după care au învelit-o atent cu folie din plastic și abia apoi au turnat asfaltul.

Fotografii și videoclipuri cu situația bizară au fost distribuite masiv online. Un videoclip postat pe pagina de Facebook LDZ Zmotoryzowani Łodzianie, un grup comunitar pentru informarea localnicilor despre condițiile de trafic, a surprins momentul în care muncitorii au turnat și nivelat betonul în jurul vehiculului parcat.

Potrivit polanddaily24.com, oamenii au povestit că, înainte de a turna cimentul, angajații firmei de construcții au încercat să-l contacteze pe proprietarul mașinii, însă acesta a fost de negăsit.

Marcin Masłowski, purtătorul de cuvânt al primarului orașului Łódź, a confirmat că vehiculul a fost parcat într-o zonă restricționată și că anterior efectuării reparațiilor toți șoferii au fost informați în ce dată vor fi făcute acestea. Se pare că proprietarul acelei mașini a avut și el aceste informații, însă pur și simplu nu și-a mutat mașina.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri