Masacru într-un cartier din Philadelphia. Patru morți și doi copii răniți după ce un bărbat a început să tragă cu o armă

Data actualizării: Data publicării:
masini de politie la locul unui atac armat in sua
FOTO: Profimedia Images

Patru adulți au murit și doi copii au fost răniți după ce un bărbat care purta o vestă antiglonț a început să tragă într-un cartier din Philadelphia, scrie CNN.

Polițiștii au spus că atacatorul, în vârstă de 40 de ani, a început să tragă cu o armă în zona mai multor blocuri și a ucis patru adulți – trei dintre ei având vârste între 20 și 59 de ani. Momentan nu se cunoaște vârsta celei de-a patra victime.

Cei doi copii împușcați au 2 și 13 ani, iar starea lor este stabilă.

Bărbatul a început să tragă în jurul orei 20.30 într-o intersecție, asupra mai multor mașini. Polițiștii l-au reținut pe o alee și au găsit asupra lui o puşcă, un pistol, precum şi mai multe încărcătoare. De asemenea, a mai fost reținută o persoană care avea și ea o armă.

Anchetatorii nu știu care este motivul care a dus la această tragedie și spun că momentan nu a fost stabilit dacă există vreo legătură între atacator și victime.

„Facem cercetări la fața locului, încercăm să găsim martori, să vedem unde sunt camere de luat vederi, facem totul ca să aflăm de ce s-a întâmplat asta. Nu știm de ce s-a întâmplat asta. … Dar, mulțumesc lui Dumnezeu, ofițerii noștri au fost la fața locului și au răspuns la fel de repede ca și ei”, a spus șeful poliției, Danielle M. Outlaw.

Nu au fost făcute publice numele suspecților și nici ale victimelor.

Cel puțin 340 de împușcături în masă au avut loc în SUA până acum în acest an.

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri