Minciuna crasă cu care a fost prins Trump. Ce spune văduva unui soldat ucis în Niger

Data actualizării: Data publicării:
President Trump Takes Phone Calls From Foreign Leaders In The Oval Office
Foto: Guliver/Getty Images

Președintele american Donald Trump a fost acuzat de o senatoare democrată că nu a fost în stare să ofere nicio consolare familiei unuia dintre cei patru soldați americani uciși în Niger și că i-a spus văduvei însărcinate a acestuia că soțul ei „a știut în ce se bagă”. Acum, femeia rupe tăcerea și dezvăluie ce a vorbit cu Trump.

Inițial, președintele american a negat afirmațiile senatoarei, spunând că „va aduce dovezi”, însă nu a făcut-o. Donald Trump a avut o convorbire la telefon cu Myeshia Johnson, soția sergentului David T. Johnson, ucis în Niger. Femeia a confirmat că Trump i-a spus că soțul ei „știa în ce se bagă” și că nici măcar nu și-a amintit numele soldatului, a declarat aceasta într-un interviu acordat Good Morning America.

„L-am auzit cum se încurca, încercând să își amintească numele soțului meu și asta m-a durut cel mai mult. Dacă și-a dat viața pentru țară, de ce nu știi cum îl cheamă? Soțul meu a fost un soldat exemplar. Telefonul lui Donald Trump m-a făcut să plâng și mai tare. Am fost furioasă pe tonul vocii sale și pe ce mi-a spus. Eu nu i-am spus nimic, doar am ascultat”, a declarat văduva.

„Ce a spus senatoarea Wilson nu a fost o minciună. Ce a spus ea este 100% corect”, a mai adăugat Myeshia Johnson.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri