Video Ministerul ucrainean al Apărării, ironic la adresa unor militari ruși aruncați în aer: „Ar trebui să învețe de la noi cum să se lupte”

Data publicării:
Fără titlu
Militari ruși spulberați de o explozie provocată cel mai probabil de un dispozitiv exploziv improvizt (IED). Captură foto: Twitter/Ministerul ucrainean al Apărării

Ministerul ucrainean al Apărării a postat o înregistrare video dramatică în care cinci militari ruși sunt spulberați de o explozie provocată cel mai probabil de o mină sau de un dispozitiv exploziv improvizat.

„Armata rusă știe doar cum să atace populația civilă. Ar trebui să ia lecții de la armata ucraineană despre cum să lupte. Pentru a se asigura că instruirea e bună, trebuie să se predea”, se arată în comentariul care însoțește clipul postat pe contul de Twitter al MApN-ului ucrainean.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Conform ultimului bilanț publicat luni de armata ucraineană, rușii au pierdut în cele aproape 8 luni de la declanșarea invaziei Ucrainei, nu mai puțin de 62.870 de militari. Conform celui mai recent bilanț oficial al Moscovei, Rusia a pierdut 5.937 de militari, o cifră care ascunde însă un bilanț mult mai ridicat de pierderi.

Editor : M.L.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri