Video Momentul în care un tanc rusesc este făcut scrum de o dronă de 500 de dolari

Data actualizării: Data publicării:
SpectacularvaporizationofaRussiantankbya500UkrainiandroneonthefrontlineinAvdiivka.-ezgif.com-optimize

Un tanc rusesc T-80BVM modernizat, în valoare de aproximativ 4 milioane de dolari, a fost distrus de o dronă ucraineană de 500 de dolari. 

În imaginile publicate pe rețelele sociale, tancul rușilor este ajuns din urmă de o dronă. În momentul în care acesta este lovit, are loc o explozie puternică. Turela tancului este aruncată câțiva metri în aer, iar tancul ia foc.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Imaginile cu blindate distruse ori abandonate pe câmpurile minate din sudul Ucrainei au devenit un fel de „marcă înregistrată” a armatei ruse care în continuare demonstrează - după aproape doi ani de război - incapacitatea de a coordona cu succes atacuri de anvergură ale trupelor terestre mecanizate.

Citește și ANALIZĂ Ofensiva de iarnă a lui Putin a eșuat. Ca să reziste și în 2024, obiectivul Ucrainei e să „scoată din luptă” peste 100.000 de ruși

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri