Noi dezvăluiri despre miliardarul Jeffrey Epstein, găsit mort în celulă: Racola fete din școlile de balet

Data actualizării: Data publicării:
admin-ajax

Amploarea traficului sexual pe care magnatul Jeffrey Epstein îl desfăşura la New York, unde erau vizate şcolile de balet, a ieşit la lumină în urma unor documente depuse în justiţie vizând averea sa, după ce magnatul american a fost găsit spânzurat în celula sa luna trecută, relatează agenția EFE, citată de Agerpres.

În aceste documente se arată că Epstein atrăgea adolescente pentru a le implica în activităţile sale de exploatare sexuală în Florida şi că folosea de asemenea o reţea de recrutare de pe lângă studiourile de balet newyorkeze, pentru a implica tinere în activităţile sale de prostituţie, potrivit ziarului New York Times.

Acuzat de agresiune sexuală asupra unor minore în 2008 în Florida, Jeffrey Epstein a fost arestat şi pus sub acuzare în 2019, la începutul lunii iulie, pentru că a organizat, timp de mai mulţi ani, o reţea formată din zeci de tinere, cu care a întreţinut raporturi sexuale în multe dintre proprietăţile sale, în special în Manhattan şi Florida.

Magnatul american a fost găsit mort la 10 august în celula sa dintr-o închisoare newyorkeză, rezultatele autopsiei confirmând ipoteza sinuciderii prin spânzurare.

Victimele sale prezumtive susţin că Epstein a profitat de lumea ermetică a dansului, unde balerinele au încredere în colegele lor pentru a obţine oportunităţi de muncă şi menţin în secret aceste sfaturi.

Ziarul New York Times citează mai multe victime, printre care şi Liza, care asigură că a fost recrutată în 2002, când avea 17 ani de o colegă de la clasele de balet, care a întrebat-o dacă este de acord să ofere cursuri particulare de dans unui bogătaş pe nume Jeffrey Epstein şi că a acceptat, considerând că era o oportunitate de muncă.

Totuşi, potrivit plângerii depusă de tânără în justiţie, după ce a ajuns la vila magnatului acesta i-a cerut Lisei să-i facă un masaj, după care a agresat-o sexual. Din mărturisire reiese că dacă fata nu ar fi fost de acord cariera ei s-ar fi încheiat.

 

Editor web: Vlad Mironescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri