Video O cameră de bord surprinde momentul în care teroriștii Hamas trag în oamenii care fugeau de la „Festivalul Groazei”

Data actualizării: Data publicării:
ezgif.com-resize (41)

Noi imagini tulburătoare cu momentul atacului militanților Hamas au fost publicate pe rețelele sociale. Teroriștii i-au vânat pe cei care au reușit să scape din carnagiul de la festivalul de muzică Supernova organizat în weekend în sudul Israelului. 

Înregistrarea video filmată de o cameră de bord arată cum teroriștii au creat filtre pe șosea pentru a-i opri pe cei care au reușit să plece de la festival. Terorișii au deschis focul asupra mașinii care încetinise în speranță că este vorba despre soldați israelieni care au venit să îi salveze.

Imaginilie cu un puternic impact emoțional suprind momentul în care ocupanții mașinii sunt, cel mai probabil, uciși.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Festivalul Nova se desfășura în aer liber într-o zonă rurală din apropierea graniței Gaza-Israel și trebuia să fie o petrecere cu dans pe toată durata nopții, pentru a onora sărbătoarea Sukkot. Dar la răsărit zona a fost atacată de Hamas, iar participanții la festival au încercat să scape în pădure, în timp ce se trăgea asupra lor.

Vezi și VIDEO. Minutele groazei în care teroriștii Hamas vânează tinerii la un festival de muzică. „Era ca într-un poligon de tragere”

„Nici nu aveam unde să ne ascundem pentru că eram într-un spațiu deschis. Toată lumea a intrat în panică și a început să-și ia lucrurile”, a spus o tânără pentru CNN. Oamenii s-au urcat în mașini și au vrut să plece, dar s-a creat aglomerație, iar drumul s-a blocat. Atunci au început împușcăturile, spune ea. „A fost terifiant și nu știam unde să conducem pentru a nu ne întâlni cu acei oameni… răi. Am o mulțime de prieteni care s-au rătăcit în pădure și au fost împușcați. Era ca într-un poligon de tragere”, a mai spus tânăra.

Potrivit presei israeliene, cel puțin 260 de cadavre au fost recuperate din zona unde a avut loc festivalul de muzică. La festival participau în jur de 3.000 de persoane.

Editor : R.K.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri