O familie din SUA s-a trezit cu subsolul inundat de sânge. S-au îngrozit când și-au dat seama ce s-a întâmplat

Data publicării:
nick

O familie din statul american Iowa a avut parte de o surpriză pe care nu și-o dorea nici măcar acum, în pragul sărbătorii de Halloween: câțiva centimetri de sânge în subsolul casei. Cei șapte membri ai familiei Lestina s-au îngrozit când și-au dat seama ce s-a întâmplat și  în ce situație delicată i-a pus toată povestea.

Nick Lestina și familia lui tocmai se pregăteau să scoată casa la vânzare, când au descoperit beciul inundat de sânge, grăsime și oase provenite de la animale, după ce instalațiile sanitare de la abatorul de lângă casa lor au cedat, potrivit LadBible.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Familia locuiește în vecinătatea abatorului de zece ani, dar până acum nu a fost nicio problemă. Dar, de curând, se pare că angajații au aruncat prin scurgerea din podea resturi solide de la vite și porci, iar scurgerea este conectată cu instalația sanitară de la locuința lui Lestina.

Familia a reclamat incidentul la autoritățile sanitare, care au confirmat că dezastrul a fost provocat de deversarea de sânge, grasime și intestine de animale. Administratorul abatorului a promis că va rezolva situația, însă Nick Lestina nu este foarte fericit, pentru că îl costă 2.000 de dolari să igienizeze subsolul, dar acest lucru nu poate fi făcut decât după ce abatorul înlocuiește toate instalațiile. Această operațiune ar putea dura săptămâni întregi, iar Lestina se grăbește să vândă casa. În plus, multe din bunurile familiei depozitate în subsol au fost total distruse în urma incidentului.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri