O femeie dată dispărută săptămâna trecută a fost găsită într-o mlaştină dintr-un parc din Massachusetts

Data actualizării: Data publicării:
mlastina
O femeie dată dispărută săptămâna trecută a fost găsită într-o mlaştină dintr-un parc din Massachusetts. FOTO: Profimedia Images

O femeie din Massachusetts, care a dispărut săptămâna trecută, a fost găsită în viaţă într-o zonă mlăştinoasă dintr-un parc de stat, după ce mai mulţi excursionişti au auzit strigătele sale de ajutor, a anunţat poliţia.

Emma Tetewsky, în vârstă de 31 de ani, a fost dată dispărută pe 26 iunie, iar în ultimele zile poliţia a făcut apel la ajutorul publicului pentru a o găsi.

Ofiţerii au fost chemaţi, luni seară, la Borderland State Park, la aproximativ 50 de kilometri sud de Boston, după ce nişte excursionişti au sunat la 911 şi au spus că au auzit ţipetele unei femei venind dintr-o zonă mlăştinoasă a parcului, potrivit anchetatorilor de la Poliţia din Easton.

Poliţia a ajuns la faţa locului şi a auzit strigătele lui Tetewsky prin tufişurile dese, dar nu a putut să o vadă. Apoi, trei ofiţeri au vâslit aproximativ 15 metri prin mlaştină pentru a ajunge la Tetewsky, au declarat autorităţile, scrie News.ro.

Anchetatorii au precizat că femeia ar fi fost prinsă în zona mlăştinoasă timp de cel puţin trei zile.

Tetwesky a fost dusă la spital cu răni pe care anchetatorii le-au descris ca fiind grave, dar care nu îi pun viaţa în pericol.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri