Foto O femeie din Polonia, fără permis, și-a lăsat copilul de 3 ani în mașină și a plecat. Cel mic s-a urcat la volan și a dat peste ea

Data publicării:
polonia supermarket accident
Incidentul a avut loc în parcarea unui supermarket din Wroclaw, Polonia. Foto: Poliția din Wroclaw

Gestul iresponsabil al unei mame din Polonia ar fi putut duce la o adevărată tragedie. Femeia și-a lăsat copilul de doar 3 ani singur în mașină, iar cel mic a plecat cu ea.

Incidentul a avut loc în parcarea unui supermarket din Wroclaw.

Deși nu avea permis de conducere, femeia de 30 de ani s-a urcat la volan și a mers la cumpărături. L-a luat cu ea și pe fiul său în vârstă de trei ani.

Ajunsă în parcare, l-a lăsat pe copil singur în mașină. Mai mult decât atât, a lăsat și cheile în contact.

Cel mic a sărit pe scaunul șoferului, a pornit motorul și a plecat. După câțiva metri a dat peste mama lui și a strivit-o de separatoarele de fier din parcare, potrivit Poliției din Wroclaw, care a publicat pe rețelele sociale și fotografii cu mașina avariată.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Din fericire, rănile femeii au fost ușoare.

„A fost la un pas de tragedie”, au afirmat reprezentanții poliției din oraș.

„Această situație periculoasă ar fi putut fi evitată dacă femeia de 30 de ani din Wałbrzych, care nu avea permis de conducere, nu s-ar fi urcat pur și simplu la volanul vehiculului! Dorim să vă reamintim că toți cei care se urcă la volan sunt răspunzători nu numai pentru propria siguranță, ci și pentru viața și sănătatea celorlalți participanți la trafic”, au mai transmis aceștia.

Editor : Ioana Coman

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri