O fetiță de doar 16 luni a murit după ce mama ei a plecat în vacanță și a lăsat-o singură timp de 10 zile

Data actualizării: Data publicării:
fetita cu un iepuras de plus
O fetiță de doar 16 luni a murit după ce mama ei a plecat în vacanță și a lăsat-o singură FOTO: Getty Images

O fetiță a murit după ce a rămas singură acasă timp de 10 zile, în timp ce mama ei a plecat în vacanță fără să fi făcut vreun aranjament pentru îngrijirea copilului, relatează NBC News.

Kristel Candelario, în vârstă de 31 de ani, a fost arestată și acuzată de crimă după ce fetița ei, Jailyn, în vârstă de doar 16 luni, a fost găsită moartă în casa lor din Cleveland, Ohio, potrivit poliției.

„Nu au existat semne de traumă”, iar investigația legiștilor a relevat că „copilul a fost lăsat singur și nesupravegheat timp de aproximativ 10 zile și a murit din acest motiv”, a spus poliția într-un comunicat.

Candelario se afla în vacanță în Puerto Rico și la Detroit, potrivit polițiștilor.

Femeia le-a mărturisit polițiștilor că a lăsat-o pe Jailyn „acasă, singură și nesupravegheată”. Când Candelario a ajuns acasă, a găsit-o pe Jailyn „extrem de deshidratată”.

Leagănul bebelușului „consta din pături murdare și o căptușeală pe fund, saturată cu urină și fecale”, potrivit detectivului Thelemon Powell, care au anchetat cazul.

Vecinii au spus pentru presa locală că Candelario le-a cerut să aibă grijă de Jailyn în trecut și nu au înțeles de ce nu le-a cerut ajutorul din nou.

„Jailyn chiar nu merita ce i s-a întâmplat. Era uimitoare și adorabilă și mi-e foarte dor de ea”, a spus un vecin.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri