O mașină a fost luată de valuri și dusă în larg, după ce șoferul a parcat-o pe plajă, în Anglia

Data publicării:
bmw in mare
O mașină a fost luată de valuri, după ce șoferul a parcat-o pe plajă, foarte aproape de malul mării, în Cornwall. FOTO: Facebook/St Agnes Coastguard Search & Rescue Team

O mașină a fost luată de valuri, după ce șoferul a parcat-o pe plajă, foarte aproape de malul mării, în Cornwall, potrivit Sky News.

Un șofer din Cornwall, o regiune din Anglia, și-a lăsat BMW-ul pe o plajă, foarte aproape de apă, iar autoritățile au fost alertate, găsind-o ulterior în larg.

În urma unor verificări, au descoperit că nicio persoană nu se afla în autoturism și l-au adus, în cele din urmă, la mal.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Autoritățile au postat chiar și un video pe pagina de Facebook, unde se poate observa cum mașina se află destul de departe de plajă. Mai multe persoane au comentat, cele mai multe criticând șoferul pentru gestul său de inconștiență.

Editor : Bianca Chirilă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri