Oliver Stone a spus într-un interviu despre filmul său, Nuclear Now, că „Putin este un lider grozav pentru țara lui”

Data actualizării: Data publicării:
Oliver Stone stă de vorbă cu Vladimir Putin
În 2017, când Oliver Stone a făcut un documentar de patru ore despre Vladimir Putin, regizorul american a spus că „rușii nu au dus-o niciodată mai bine”. Foto: Profimedia Images

În timpul unui interviu pentru noul său film „Nuclear Now”, în care Oliver Stone încearcă să îi convingă pe spectatori că energia nucleară, și nu cea eoliană sau solară, ne poate salva de la dezastrul crizei climatice, faimosul regizor american spune că „Putin este un lider grozav pentru țara lui și oamenii îl iubesc”, informează The Guardian.

Ultima dată când Oliver Stone a comentat despre Rusia, acesta doar ce terminase un documentar de patru ore despre Vladimir Putin. La acea vreme, Stone a spus că „rușii nu au dus-o niciodată mai bine”.

„Cred că Rusia face o treabă foarte bună cu energia nucleară”, a spus Stone. „China este și ea un lider în domeniu, cu toată cu nu am reușit să pătrund în China, ceea ce a fost un mare păcat pentru filmul pe care îmi doream să îl avem.”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Dar Putin este un lider grozav pentru țara lui și oamenii îl iubesc”, a mai spus Stone despre președintele rus.

Regizorul american a comentat și despre președintele american Joe Biden, față de care nu și-a ascuns antipatia: „Președintele meu preferat a fost John Kennedy, așa cu dacă te uiți la cei doi irlandezi unul lângă celălalt, o să descoperi că John Kennedy iubește pacea. Și descoperi că Joe Biden este un războinic rece, în cel mai rău sens al cuvântului.”

Oliver Stone stă de vorbă cu Vladimir Putin
„Cred că Rusia face o treabă foarte bună cu energia nucleară”, a spus Stone, înainte de lansarea noului său documentar, Nuclear Now. Foto: Profimedia Images

Oliver Stone locuiește la Los Angeles și a câștigat trei Oscaruri, dar nu consideră că face parte din elita de la Hollywood. Sentimentul său de alienare pare să se fi intensificat odată cu noul său proiect.

„Industria cinematografică nu a fost deloc primitoare cu [energia] nucleară, de la Silkwood, The China Syndrome și până la toate filmele horror din anii '50”, a spus Stone.

Editor : Raul Nețoiu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri