Peskov: Kremlinul încă aşteaptă răspunsul Ucrainei la cea mai nouă propunere de pace a Rusiei/ Zelenski: Nu ne-au propus nimic

Data actualizării: Data publicării:
zelenski negocieri pace rusia
Zelenski spune că nu știe nimic despre o presupusă nouă propunere a Rusiei în negocierile de pace. Foto: Profimedia Images

Kremlinul a afirmat, joi, că Moscova aşteaptă în continuare răspunsul Ucrainei la cea mai recentă propunere scrisă a Rusiei din cadrul negocierilor de pace, despre care preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat cu o zi înainte că nu ştie nimic, relatează Reuters.

"Repet din nou, propunerile noastre, de fapt ultima versiune, au fost deja predate oponenţilor noştri, delegaţiei de negociere ucrainene", a explicat presei purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov.

Acesta a adăugat că Moscova este la curent cu comentariul lui Zelenski, menţionând că "acest lucru ridică o serie de întrebări privind de ce nu îi comunică nimeni preşedintelui Zelenski versiunile noastre de text".

"N-am auzit nimic, n-am văzut nimic. Sunt convins că nu ne-au predat nimic", a spus, miercuri, preşedintele ucrainean la o conferinţă de presă alături de preşedintele Consiliului european Charles Michel, mai scrie Reuters, citat de Agerpres.

Editor : A.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri