"Poate că vom afla că a luat accidental şi tragic o supradoză". Mama lui Angus Cloud exclude ipoteza sinuciderii

Data actualizării: Data publicării:
În Euphoria, un serial de succes lansat de HBO în 2019, Angus Cloud l-a interpretat pe Fezco, un adolescent care se implică în traficul de droguri pentru a-şi întreţine familia. FOTO: Profimedia Images

Moartea lui Angus Cloud, actorul din serialul american Euphoria, a fost accidentală, susţine mama sa, Lisa Cloud, într-un mesaj publicat duminică pe Facebook. La o săptămână de la decesul fiului ei în vârstă de 25 de ani, ale cărei cauze nu au fost făcute publice, ea pune capăt zvonurilor de sinucidere. "Poate că vom afla că a luat accidental şi tragic o supradoză, dar este absolut sigur că nu a avut intenţia de a părăsi această lume", a precizat Lisa Cloud în mesaj.

„Mesajele de pe reţelele de socializare au sugerat că moartea sa a fost intenţionată. Vreau să ştiţi că nu este cazul”, a scris ea.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Când a fost anunţată moartea lui Angus Cloud, familia sa a dezvăluit că acesta tocmai îşi îngropase tatăl, „cel mai bun prieten al său”, şi a vorbit despre „lupta sa cu problemele de sănătate mintală”. Creatorul „Euphoria”, Sam Levinson, a dezvăluit într-un comunicat că tânărul actor „se lupta cu dependenţa şi depresia”.

„Poate că vom afla că a luat accidental şi tragic o supradoză, dar este absolut sigur că nu a avut intenţia de a părăsi această lume”, a precizat Lisa Cloud în mesaj.

„De asemenea, vreau să ştiţi că, deşi fiul meu a fost profund îndurerat de pierderea prematură a tatălui său din cauza mezoteliomului, ultima lui zi a fost una fericită”, scrie Lisa Cloud.

„A vorbit despre intenţia sa de a-şi ajuta surorile cu taxele universitare şi, de asemenea, de a-şi ajuta mama din punct de vedere emoţional şi financiar. Nu a avut nicio intenţie de a-şi pune capăt vieţii. Când ne-am îmbrăţişat de noapte bună, i-am spus cât de mult ne iubeam unul pe celălalt, iar el a spus „ne vedem mâine”."

„Nu ştiu ce a luat după aceea, sau chiar dacă a luat ceva. Tot ce ştiu este că şi-a pus capul pe biroul unde lucra, a adormit şi nu s-a mai trezit”.

„Euphoria”, un serial de succes lansat de HBO în 2019 şi în care joacă actriţa Zendaya, urmăreşte o gaşcă de liceeni cu probleme. Angus Cloud l-a interpretat pe Fezco, un adolescent care se implică în traficul de droguri pentru a-şi întreţine familia. Angus Cloud terminase de filmat un thriller realizat de realizatorii filmului „Scream”, programat pentru lansare în 2024, şi a apărut în lungmetrajele „Freaky Tales” şi „Your Lucky Day”.

Editor : Andreea Smerea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri