Video Președintele Egiptului l-a lăsat pe Putin să aștepte. Dictatorul rus s-a plimbat prin cameră și a încercat să-și găsească de lucru

Data actualizării: Data publicării:
Vladimir Putin așteaptă
Vladimir Putin a fost lăsat să aștepte de președintele egiptean. Foto: Profimedia Images

Vladimir Putin a fost lăsat din nou să aștepte într-o cameră pentru o întâlnire bilaterală. De această dată, cel care l-a lăsat să aștepte pe dictator a fost președintele egiptean, Abdel Fattah el-Sisi, care s-a întâlnit cu Putin în cadrul summit-ului Rusia-Africa din zilele de 27 și 28 iulie.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Într-un clip video publicat pe Twitter de Anton Gherașcenko, consilier la ministerul de interne de la Kiev, Putin apare așteptând într-o sală mare cu două fotolii goale în spatele cărora erau puse steagurile Egiptului și Rusiei.

Putin pare că se plictisește așteptându-l pe El-Sisi și își face de lucru plimbându-se prin sală și pipăind obiecte de pe o masă.

Nu e prima oară când dictatorul rus este umilit pe față de alți lideri internaționali.

Anul trecut, președintele turc, Erdogan, s-a dus să joace tenis de masă cu liderul din Kazahstan, în timp ce Putin îl aștepta la o întâlnire programată.

De altfel, Erdogan l-a mai tratat pe Putin într-un mod similar și cu alte două ocazii – la Teheran și în Uzbekistan.

La rândul său, președintele kazah l-a criticat deschis pe Putin în timpul unei întâlniri a Uniunii Economice Euroasiatice. De asemenea, și premierul indian dar și cel armean au avut abordări dure față de dictatorul rus.

Editor : Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri