Video Preşedintele SUA, Donald Trump, surprins din nou cu hârtie igienică prinsă de pantof

Data actualizării: Data publicării:
trump

Preşedintele SUA Donald Trump a fost surprins, din nou, cu hârtie igienică prinsă de unul dintre pantofii săi, în timp ce ieşea din vehiculul prezidenţial, pe Aeroportul John F. Kennedy, informează Mediafax, care citează Daily Mail.

Donald Trump, însoțit de Melania Trump, a ieșit din limuzina prezidențială și s-a îndreptat spre aeronava Air Force One, pe aeroportul JFK. În acel moment, fotografii au surprins o bucată de hârtie igienică prinsă de pantoful său.

Aceasta nu este prima oară când Trump este surprins într-un astfel de incident, preşedintele fiind batjocorit de internauţi în 2018, după ce a fost văzut în aceeaşi ipostază în timp ce urca la bordul Air Force One.

Momentul amuzant a fost surprins de camerele de filmat şi distribut de mii de ori pe Twitter, provocând un val de reacţii din partea utilizatorilor reţelei de socializare.

În filmare, Trump poate fi văzut cum iese din limuzina sa şi păşeşte încrezător pe scările aeronavei, în timp ce o bucată de hârtie igienică atârnă de unul dintre pantofii săi.

La final, când ajunge la uşa aeronavei, preşedintele face cu mâna mulţimii adunate, bucata de hârtie desprinzându-se în cele din urmă de pantoful său.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor web: Vlad Mironescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri