Primarul Moscovei susține că un atac ucrainean cu dronă a fost respins în timpul nopţii

Data actualizării: Data publicării:
Serghei Sobianin
Primarul Moscovei, Serghei Sobianin. Foto: Profimedia Images

Apărarea antiaeriană a Rusiei a respins un atac cu dronă în noaptea de sâmbătă spre duminică deasupra capitalei Rusiei, potrivit primarului Moscovei, citat de dpa.

Atacul asupra Bogorodskoye, în districtul administrativ de est al oraşului Moscova, din noaptea de sâmbătă, a fost respins, a anunţat duminică dimineaţă primarul Moscovei, Serghei Sobianin, pe canalul său Telegram.

„O încercare de atac cu dronă asupra Moscovei a fost dejucat de forţele de apărare aeriană în districtul urban Bogorodskoye în această noapte. Fără daune sau victime ca urmare a căderii resturilor. Serviciile de urgenţă lucrează la faţa locului”, a postat Sobianin, citat de Agerpres.

La rândul său, Ministerul rus al Apărării a anunţat pe Telegram că apărarea aeriană a distrus o dronă ucraineană deasupra Bogorodskoye în jurul orei locale 1:00 (22:00 GMT).

Informaţiile nu au putut fi verificate în mod independent.

Rusia duce un război pe scară largă împotriva Ucrainei de mai bine de 20 de luni. În apărarea sa împotriva invaziei ruse, Ucraina a bombardat în mod repetat teritoriul Rusiei. Cu toate acestea, numărul victimelor şi pagubelor este nesemnificativ în comparaţie cu decesele şi daunele pe care atacurile ruseşti le-au provocat oraşelor ucrainene.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri