Galerie Foto Prințul Harry nu a avut niciun rol la încoronare și apoi a plecat singur. El s-a întors în California cu un zbor British Airways

Data actualizării: Data publicării:
harry urca in masina
Prințul Harry nu a avut niciun rol la încoronare și apoi a plecat singur. El s-a întors în California cu un zbor British Airways. FOTO: Profimedia Images

Prințul Harry nu a jucat niciun rol formal la încoronarea tatălui său, regele Charles al III-lea. Harry, duce de Sussex, a privit momentul încoronării din rândul al treilea. La finalul ceremoniei a plecat singur în mașină. La câteva ore după încoronarea tatălui său, s-a întors în California, cu un avion British Airways.

Aflat într-o relație tensionată cu familia regală după apariția cărții sale, a fost incert pentru o vreme dacă Harry va participa la ceremonia de încoronare. În cele din urmă, prințul Harry a venit la Londra, dar a stat departe de lumina reflectoarelor.

Harry a privit momentul încoronării din rândul al treilea. A stat în spatele prințesei Anne, sora regelui și a Ducelui de Kent, văr cu Regina Elisabeta a II-a. În primul rând au stat William și Kate, împreună cu copiii lor, dar și fratele regelui alături de soția sa.

La finalul ceremoniei, a plecat singur în mașină. Prințul a spus că ar dori să plece rapid spre Statele Unite, pentru ziua de naștere a fiului său. Soția lui, Meghan, nu a participat la ceremonia de încoronare a Regelui.

Prințul Harry a fost ținut la distanță în timpul ceremoniei de încoronare a regelui Charles al III-lea. Foto: Profimedia
Prințul Harry a fost ținut la distanță în timpul ceremoniei de încoronare a regelui Charles al III-lea. Foto: Profimedia

Ducele de Sussex s-a întors în California, cu un avion British Airways, la câteva ore după încoronarea tatălui său, regele Charles III, scrie dpa.

Prinţul Harry a sosit pe Aeroportul Internaţional Los Angeles (LAX) la în jurul orei 19.30, ora locală (02.30 GMT, duminică) pentru a sărbători ziua de naştere a fiului său Archie.

Prinţul Archie a împlinit sâmbătă 4 ani şi şi-a petrecut ziua cu mama sa Meghan, ducesa de Sussex, la casa lor din SUA.

Însoţitorii de bord ai British Airways au confirmat agenţiei de presă AP că Harry a fost în avion, dar au precizat că nu au avut voie să discute despre călătoria lui.

Prezenţa ducelui la încoronare a marcat prima sa apariţie publică alături de familia regală de când a făcut mai multe acuzaţii la adresa familiei în controversata sa carte de memorii „Spare”.

Harry a vorbit cu verişoara lui, prinţesa Beatrice şi cu soţul ei, Edoardo Mapelli Mozzi, atunci când a intrat în biserică, sâmbătă. De asemenea, el a salutat şi le-a zâmbit oaspeţilor, mergând singur în naosul mănăstirii.

La ceremonie, ducele a purtat un costum de dimineaţă de culoare închisă şi o cravată, medaliile sale din Afganistan şi de la Jubilee prinse pe jachetă şi o stea Royal Victorian Order la gât.

El nu a apărut la balconul Palatului Buckingham în finalul ceremoniei, Palatul confirmând mai devreme că nu a avut niciun rol formal la eveniment.

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Animalul din România considerat o salvare în cazul emisiilor de carbon. Sunt doar câteva sute de exemplare...
Digi FM
Reacția lui Florin Negruțiu după tentativa de asasinat a premierului Slovaciei: „Robert Fico este un soi de...
Pro FM
Anna Lesko, criticată după ce s-a pozat într-o rochie cu un decolteu amplu și o crăpătură adâncă: „Mereu...
Film Now
Tom Cruise, surprins la bustul gol pe o plajă din Mallorca. La 61 de ani, celebrul actor cucerește cu fizicul...
Adevarul
Craterele uriașe de pe dealurile Hunedoarei, rămășițe din anii '50 ale Războiului Rece VIDEO
Newsweek
VIDEO Rusia „abandonează" 9 nave comerciale în Marea Neagră. 2 avioane MIG de 66.000.000$ doborâte
Digi FM
Andreea Tonciu și-a cheltuit toți banii câștigați din televiziune la ghicitoare: „Le știam pe toate din...
Digi World
A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul...
Digi Animal World
Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de...
Film Now
Jennifer Lopez și Ben Affleck, la un pas divorț, la mai puțin doi ani de când s-au căsătorit. Un apropiat a...
UTV
Vezi cele mai frumoase glampinguri din Europa. 12 destinatii pentru o experienta inedita