Reporterul rus pocnit anul trecut în timpul unei transmisiuni în direct s-a sinucis. Mesajul de adio pe care l-a lăsat

Data actualizării: Data publicării:
nikita-jurnalist-lovit

Nikita Razvozhayev, tânărul reporter al postului rusesc NTV, care a fost lovit de un bărbat beat în 2017, în timpul unei transmisiuni în direct, s-a sinucis.

nikita
În 2017, de Ziua Forțelor Aeriene Ruse, Nikita Razvozhayev transmitea în direct din celebrul Parc Gorki din Moscova. Foto: VKontakte

Potrivit presei din Rusia, Nikita Razvozhayev (25 de ani) ar fi căzut de la etajul 11 al blocului în care locuia.

Poliția rusă merge acum pe ipoteza sinuciderii, coroborată de mesajul de adio lăsat de reporter pe contul său de pe rețeaua de socializaare VKontakte, relatează agenția RIA Novosti.

CITIȚI ȘI: Patriotismul pumnului. Un jurnalist, bătut de un primar din Rusia pentru că ar fi refuzat să se ridice în picioare la intonarea imnului național

„În primul rând, vreau să vă prezint scuze. Mamă, tată, bunică Lisa, bunică Sașa. Nu m-am ridicat la așteptările voastre. Am fost singur cu toate gândurile mele într-un oraș straniu (Moscova – n.r.). Dacă ați fi fost aici alături de mine, lucrurile ar fi fost diferite. Dar este decizia mea. Îmi pare rău. Iertați-mă. Plec și nu mă voi mai întoarce. Dar voi fi în apropiere”, a scris Nikita, originar din Saratov, în mesajul de adio de pe rețeaua de socializare.

În 2017, de Ziua Forțelor Aeriene Ruse, Nikita Razvozhayev transmitea în direct din celebrul Parc Gorki din Moscova. La un moment dat, un bărbat masiv apare în cadru și îl pocnește cu pumnul în față.

Incidentul a creat un scandal public, mai ales că inițial circulase informația că bătăușul ar fi făcut parte din structurile armatei ruse. Zvonul a fost infirmat, iar bărbatul, Dmitri Orlov pe numele său, a fost condamnat la șase luni de muncă în folosul comunității, fiind de asemenea obligat să prezinte scuze vicitmei.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri