Un deputat rus cere taxarea bărbaților care nu merg pe front: Din banii lor s-ar cumpăra muniție, uniforme și tehnică militară

Data actualizării: Data publicării:
un pluton de militari rusi
Un deputat rus cere taxarea bărbaților care nu merg pe front.

Un deputat rus vrea să pună o taxă pentru bărbații care au vârstă militară, dar care nu merg pe front în Ucraina. Banii în plus ar rezolva problemele armatei, care duce lipsă de muniție, uniforme, drone, camere de vedere cu infraroșu și multe altele, a spus parlamentarul. Oleg Nilov, deputat al unui partid apropiat de grupul Wagner, a spus că o nouă sursă de finanțare e necesară, deoarece războiul din Ucraina nu se va termina prea curând.

Oleg Nilov, deputat rus: Pe durata operațiunii militare să se introducă o taxă militară, câteva procente, 2-3% din impozitul pe venit al persoanelor fizice. Nu este posibil să nu avem ceva cheltuieli și pierderi. Nu vorbesc cu bloggerii de canapea, vorbesc cu bărbații. Această armată de câteva milioane, adică a bărbaților noștri care sunt responsabili pentru serviciul militar sau care au până în vârsta de 45 de ani, va rezolva o problemă foarte serioasă.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri