Sari la conținut

VIDEO. Parcare transformată în patinoar pentru mașini

Un carambol petrecut în Rusia a devenit viral pe internet. Un telespectator Digi24 ne-a trimis imagini cu accidentul petrecut pe o stradă dintr-un oraş rusesc.

Zăpadă de circa 30 de centrimetri şi o noapte geroasă au transformat o parcare dintr-un orăşel din centrul Rusiei în patinoar pentru maşini. A ajutat la crearea haosului rutier şi faptul că şoferii nu şi-au montat cauciucuri de iarnă, e de părere telespectatorul nostru. Cert e că după ce prima maşină a fost scăpată de sub control, nu s-a mai putut face nimic nici pentru celelalte din parcare.

Camionul implicat în accidentul în lanţ a complicat fireşte situaţia. Oamenii au încercat să prindă efectic şi să imobilizeze maşinile scăpate pe gheaţă însă fără prea mare succes. S-au oprit doar la finalul pantei de la capătul străzii.

Evenimentul a general doar pagube materiale, nimeni nu a fost rănit.

Dacă ați fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o știre puteţi lua legătura cu noi pe secţiunea Digivox a site-ului nostru digi24.ro, pe e-mail sau pe contul nostru de Facebook. Ne puteți contacta și telefonic, sau ne puteți trimite fotografii şi filmări pe WhatsApp, la numărul 0771.100.304. Vă rugăm să precizați numele și locul din care le transmiteți.