Șase polițiști mexicani uciși într-o ambuscadă, după ce atacatorii în camioane blindate și au deschis focul cu arme de calibru mare

Data actualizării: Data publicării:
politie mexic
FOTO: Profimedia Images

Șase polițiști mexicani au fost uciși și alți patru au fost răniți într-un schimb de focuri care a urmat după o ambuscadă întinsă oamenilor legii în statul mexican Nuevo Leon, informează Reuters.

Atacatorii erau numeroși, aveau arme de calibru mare și se deplasau cu 10 camioane blindate. Ambuscada a avut loc la 3 dimineața, în apropierea graniței cu SUA, a anunțat într-un comunicat de presă ministrul Apărării din statul mexican.

"Din păcate, șase dintre polițiști au murit la datorie", se arată în comunicatul care mai spune că oamenii legii au acționat "eroic". Cei patru agenți de poliție răniți au primit îngrijiri medicale.

Președintele Andres Manuel Lopez Obrador a preluat conducerea unui stat cu o rată a criminalității ridicată și încearcă să reducă violența provocată de bande. Statisticile sunt aproape să depășească toate recordurile în Mexic, indiferent de administrație, de când se ține evidența datelor.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri