Scheletul unui bărbat, descoperit într-o pădure din Germania. Polițiștii au găsit și un pașaport românesc expirat lângă el

Data publicării:
criminalist studiaza un cadavru in padure
Bărbatul ar fi trăit mai mulți ani singur în pădure și ar fi decedat în cursul anului 2019. Fotografie cu caracter ilustrativ. Credit foto: Guliver/Getty Images

Descoperire macabră, la sfârșitul săptămânii trecute, într-o pădure de lângă Überlingen, Germania. Un reporter care se plimba a dat peste un schelet uman, într-un cort improvizat. Jurnalistul a alertat imediat Poliția, care a descoperit lângă oseminte și un pașaport românesc expirat, scrie wochenblatt-news.de. Se crede că ar fi vorba despre un om al străzii, decedat în urmă cu 4 ani.

Cadavrul, în stare avansată de descompunere, a fost descoperit întâmplător, la sfârșitul săptămânii trecute, de un jurnalist, care se plimba prin pădurea de lângă Überlingen, Germania. La un moment dat, bărbatul a ajuns într-un fel de tabără, unde a găsit un cort improvizat, din crengi și prelată. În jur erau mai multe scaune de camping, o sobă cu gaz, mai multe hârtii, dar și un jurnal.

Reporterul a avut parte de un șoc, când în cortul improvizat a găsit și scheletul unui bărbat. A alertat imediat Poliția, care a deschis o anchetă. Printre lucrurile descoperire în pădure era și un pașaport românesc expirat.

Potrivit SWR, citată de wochenblatt-news.de, cadavrul ar aparține unui om al străzii, decedat în 2019. Acesta ar fi trăit, vreme de mai mulți ani, singur în pădure. Poliția a transmis presei că identitatea bărbatului decedat este încă în curs de stabilire.

În prezent, scrie sursa citată, nu există dovezi ale vreunei infracțiuni. Parchetul va stabili și dacă este sau nu necesară autopsia.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri