Actriță celebră, jignită de Donald Trump: „O psihopată terminată, o escroacă bolnavă”

Data actualizării: Data publicării:
President Trump Meets With Members Of Congress In The White House Cabinet Room
Foto: GettyImages

Preşedintele american Donald Trump a numit-o pe actriţa şi cântăreaţa Bette Midler o „psihopată terminată” într-o dispută privind un citat inventat, atribuit liderului de la Casa Albă, relatează miercuri Press Association.

Variety's Power Of Women: New York
Foto: GettyImages

Bette Midler, cunoscută pentru hiturile „The Rose” şi „Wind Beneath My Wings”, şi-a cerut scuze după ce a postat pe Twitter o aşa-zisă declaraţie pe care Donald Trump ar fi făcut-o în anii '90.

Discutând despre o eventuală candidatură la Casa Albă, pe atunci omul de afaceri Donald Trump ar fi declarat că va candida ca republican pentru că „ei (republicanii) sunt cel mai prost grup de alegători din ţară”.

Citatul s-a dovedit a fi unul inventat şi preşedintele - aflat într-o vizită de stat în Marea Britanie - a ripostat după ce Midler şi-a recunoscut greşeala.

„Psihopata terminată @BetteMidler a fost forţată să-şi ceară scuze pentru o declaraţie pe care mi-a atribuit-o şi care s-a dovedit a fi complet fabricată de ea pentru ca imaginea marelui vostru preşedinte să fie grav afectată”, a scris Donald Trump pe Twitter.

„A fost prinsă, la fel cum Fake News Media este mereu prinsă. O escroacă bolnavă!”, a mai scris el.

Bette Midler, 73 de ani, este o cântăreaţă şi actriţă de succes, care a apărut în filme precum „Beaches”, „Hocus Pocus” şi „The First Wives Club”. Midler este de asemenea un critic frecvent al preşedintelui Trump.

Sursa: Agerpres

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri