Alegeri SUA 2020. Cum s-au împărțit vedetele: cine e cu Joe Biden, cine îl susține pe Donald Trump

Data actualizării: Data publicării:
dezbatere prezidentiala SUA trump biden
Donald Trump și Joe Bden. Foto: Profimedia Images

La fel ca pe cetățenii de rând, alegerile prezidenţiale din Statele Unite împart în două tabere și vedetele de peste ocean. Actori, regizori, cântăreți, cu toții și-au ales deja favoritul pentru Casa Albă - Donald Trump sau Joe Biden - pe care îl susțin intens în videoclicpuri sau prin anunțuri făcute pe rețelele sociale.

Una dintre cele mai influente vedete din social media, Taylor Swift îi încurajează pe americani să-l voteze pe Joe Biden pe 3 noiembrie. Un îndemn lansat şi de Ariana Grande care, la fel ca Madonna sau Snoop Dogg, face parte din tabăra democrată. O tabără în care, conform tradiției, se regăsește mare parte din lumea filmului. Nu fac excepție Tom Hanks, Brad Pitt, George Clooney şi Dwayne Johnson.

Dwayne Johnson, actor:  Vreau să încep această discuţie prin a vă susţine oficial pentru funcţiile de preşedinte şi vicepreşedinte ai acestei ţări măreţe!

Joe Biden: Mulţumim, mulţumim!

Nu fac excepţie nici regizorul Mel Brooks şi Chris Evans, actorul care-l întruchipează pe Captain America.

Chris Evans, actor: Cred că peştele de la cap se-mpute şi cred că avem de-a face cu cineva care vrea să ne dezbine.

Mel Brooks, regizor: Votez cu Joe Biden! Îmi place de Joe!

Donald Trump, pe de altă parte, primeşte sprijinul rapper-ului 50 Cent, care se teme de intenţia lui Biden de a impozita averile bogaţilor: "Nu vreau să devin 20 Cent", a scris el pe Twitter, în timp ce, în lumea Hollywood-ului, Trump şi-a găsit puţini susţinători.

Jon Voight, actor: Biden e malefic. Trump trebuie să câştige. E un om integru, care luptă pentru voi.

Lui Jon Voight i se alătură unul dintre fraţii Baldwin. Nu Alec, fiindcă acesta îl parodiază pe Trump la emisiunea "Saturday Night Live", ci Stephen, un fan înfocat al şefului statului.

Stephen Baldwin, actor: Îi mulţumesc lui Dumnezeu că Donald Trump este preşedintele nostru!

Editor : Luana Pavaluca

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri