Câștig fabulos în valoare de 1,3 miliarde de dolari cu un bilet de doar 2 dolari la loteria Powerball. Care au fost numerele norocoase

Data publicării:
bilete loterie powerball
Foto: Profimedia

Posesorul unui bilet vândut în Oregon, Statele Unite, a câştigat jackpotul Powerball de peste 1,3 miliarde de dolari, al optulea ca valoare din istoria ţării, transmite duminică Reuters.

Loteria Powerball a anunţat numerele câştigătoare la începutul zilei de duminică, bilele albe extrase fiind 22, 27, 44, 52 şi 69, iar cea roşie, Powerball, 9.

Aceasta a fost cea de-a 41-a extragere după ce jackpotul Powerball a fost câştigat ultima dată în ziua de Anul Nou, scrie Agerpres.

Câştigătorul a reuşit să ghicească toate cele şase numere extrase jucând un bilet de 2 dolari. Şansele ca acest lucru să se întâmple sunt de una la 292,2 milioane. În cazul în care nu există un câştigător, premiul cel mare se reportează, jackpotul devenind astfel tot mai consistent.

Premiul de aproximativ 1,3 miliarde de dolari poate fi ridicat într-o singură tranşă, suma forfetară fiind de aproximativ 608,9 milioane de dolari, sau poate fi eşalonat, în forma unei plăţi iniţiale, urmată de 29 de plăţi anuale.

Biletele Powerball sunt vândute în 45 de state americane, în Districtul Columbia, în Insulele Virgine americane şi în Puerto Rico, notează Reuters.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri