Un bărbat înarmat a ucis patru persoane și a rănit alte șase într-o bancă din Kentucky. Atacatorul, ucis de polițiști

Data actualizării: Data publicării:
politisti la locul unui atac armat in Louisville, Kentucky
Cinci persoane au murit împușcate într-un atac armat, în Louisville, Kentucky. Foto: Profimedia

Poliția din Louisville, Kentucky, a confirmat că cel puțin cinci persoane au fost ucise în urma unor focuri de armă, relatează BBC. Împușcăturile au avut loc într-o bancă, spun autoritățile.

ACTUALIZARE 19:40 - Bărbatul înarmat a deschis focul luni dimineaţă într-o bancă din centrul oraşului Louisville, cel mai important din statul american Kentucky, omorând patru persoane şi rănind cel puţin şase, după care a fost ucis de poliţişti, au anunţat autorităţile, potrivit AFP, citată de Agerpres.


Alte șase persoane au fost rănite și transportate la spitalele locale, inclusiv un ofițer de poliție.

Într-un videoclip publicat pe rețelele sociale se văd polițiști puternic înarmați care izolează o proprietate comercială din zonă.

Într-o scurtă conferință de presă, poliția din Louisville a declarat că la sosirea ofițerilor încă se auzeau focuri de armă.

Potrivit autorităților, trăgătorul este mort.

Agenții FBI au venit la fața locului și au ajutat poliția locală, a declarat biroul pe Twitter.

Tot pe Twitter, guvernatorul statului Kentucky, Andy Beshear, a spus că se îndreaptă spre locul incidentului armat. „Vă rugăm să vă rugați pentru toate familiile afectate și pentru orașul Louisville”, a adăugat el.

Primarul orașului, Craig Greenberg, a ajuns și el în zonă la scurt timp după împușcături.

Incidentul s-a petrecut în zona centrală a orașului Louisville, aproape de stadionul de baseball Louisville Slugger Field și la câteva străzi de Centrul Internațional de Convenții Kentucky și Centrul Muhammad Ali.

„Eram la semafor și primul lucru pe care l-am văzut – era un tip peste stradă, la intersecție, care stătea întins la intrarea într-un hotel”, a declarat un martor ocular.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri