FOTO. Cum au fost vaccinați mai mulți oameni absolut întâmplător, pe marginea drumului

Data publicării:
o fata este vaccinata pe un drum inzapezit, la masina
Mai mulți oameni rămași înzăpeziți pe un drum din SUA au fost vaccinați ad hoc, după ce în coloană se afla și o mașină care transporta vaccinuri ce urmau să expire în câteva ore Foto: Twitter Josephine County

Mai mulți oameni blocați pe un drum înzăpezit din Statele Unite s-au nimerit să fie la locul potrivit și la momentul potrivit. Au fost vaccinați contra COVID-19 chiar acolo.

O echipă medicală se întorcea de la o sesiune de vaccinare, dar a rămas blocată la rândul ei din cauza zăpezii. Cum mai existau doze deschise, care urmau să fie aruncate în câteva ore, medicii au decis să vaccineze cu acestea 6 oameni, la fața locului.

„O persoană a fost atât de fericită, că și-a dat imediat cămașa jos și a sărit din mașină”, a povestit Michael Weber, directorul agenției de sănătate publică din departamentul Josephine, statul Oregon.

Pe de altă parte, oficialul a recunoscut că majoritatea șoferilor au râs și au declinat politicos oferta, crezând, foarte probabil, că e vorba despre vreo farsă. „A fost o conversație ciudată. Imaginați-vă că sunteți blocat undeva pe marginea drumului în plin viscol și vine cineva și vă spune: Hei, n-ai vrea o injecție în braț?” - a spus Weber, citat de The New York Times.

Totul a decurs bine până la urmă, iar acum persoanele vaccinate așteaptă să fie chemate la rapel.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Editor : Luana Pavaluca

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri