Video Operațiune spectaculoasă a Pazei de Coastă americane. Cum a fost oprit un submarin cu droguri

Data actualizării: Data publicării:
submarin-droguri-paza-de-coasta-sua
Captură: Paza de Coastă a SUA

Paza de Coastă a Statelor Unite a interceptat un submarin semi-submersibil plin cu droguri într-o manieră cu totul deosebită. Doi soldați au sărit pe suprafața acestuia și au deschis trapa de acces, după ce traficanții de droguri au refuzat să se predea.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Acțiunea a avut loc pe 18 iunie, în estul Oceanului Pacific, dar imaginile au fost publicate de oficialitățile americane abia ieri. Paza de Coastă americană a capturat aproximativ 7,7 tone de cocaină, în valoare de 232 de milioane de dolari.

Militarii i-au somat în limba spaniolă pe cei aflați în submarin să oprească, însă fără rezultat. În cele din urmă, doi dintre ei au sărit pe suprafața acestuia și au pus stăpânire pe ambarcațiune, relatează The Independent.

„Sunt foarte rare, să prindem unul este un eveniment important”, a spus un purtător de cuvânt al Pazei de Coastă americane. 

Acest raid este unul dintre cele 14 care au avut loc în lunile mai-iulie ale acestui an, în largul coastelor mexicane și ale Americii Centrale și de Sud, fiind capturate în total peste 17 tone de cocaină și peste 420 de kilograme de canabis, în valoare de aproximativ 569 de milioane de dolari.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri