Trump s-a lovit singur cu crosa de golf în cap, apoi l-a acuzat pe bărbatul care îl ajuta cu geanta. Răspunsul acestuia

Data publicării:
donald trump golf
Foto: Guliver/GettyImages

Nu este un lucru ieșit din comun ca jucătorii de golf, frustrați după o lovitură care nu le-a ieșit, să arunce cu furie crosa înapoi în geantă. Iar președintele Donald Trump nu face excepție de la această regulă, scrie Newsweek.

donald trump golf
Foto: Guliver/GettyImages

Joi, Politico, a publicat un pasaj din cartea Commander-in-Cheat: How Golf Explains Trump (n.r. un joc de cuvinte: președintele SUA este commander-in-chief sau comandant-șef al armatei și marinei americane. De asemenea este comandantul-șef al miliției din mai multe state SUA. „Cheat”, pe de altă parte, înseamnă a păcăli sau a înșela. Așadar, o posibilă traducere a titlului cărții ar fi „Farsorul-șef: Cum îl putem explica pe Trump cu ajutorul golfului”), scrisă de jurnalistul sportiv Rick Reilly.

Cartea detaliază relația lui Trump cu golful, dar și relația pe care o are cu bărbatul angajat să îl ducă geanta cu crose pe teren, identificat drept A.J. De asemenea, în carte regăsim și povești despre fostul bărbat care ocupa acest rol, Dan Scavino, acum angajat la Casa Albă.

În pasajul din carte publicat de Politico regăsim și o întâmplare amuzantă. După o lovitură care nu i-a ieșit tocmai bine, Donald Trump și-a aruncat crosa în geantă, nervos. Nu a fost atent la ce făcea, iar crosa a ricoșat și l-a lovit pe președintele SUA în cap.

„A.J? M-ai lovit în cap cu propria mea crosă de golf?”, l-a întrebat furios Trump pe bărbat.

„Domnule Trump, de ce aș face asta? Sunteți președintele meu”, i-a răspuns A.J.

A.J. este descris de Rick Reilly drept „un fost soldat din marină în vârstă de 60 și ceva de ani”, care s-a dat peste cap să-l laude pe Trump.

Președintele Trump este un jucător avid de golf și proprietarul a zeci de terenuri în SUA și peste hotare. The Washington Post a scris în februarie că acesta a cheltuit nu mai puțin de 50.000 de dolari pentru un simulator de golf de ultimă generație, pe care l-a instalat la Casa Albă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri