Un bărbat a violat o fată de 9 ani și o femeie care ieșise la alergat, apoi a dat vina pe fratele lui geamăn. Cum l-au prins polițiștii

Data publicării:
Kevin Konther, violator din California condamnat la 140 de ani de închisoare
Kevin Konther a fost condamnat la 140 de ani de închisoare. Colaj foto: Orange County Sheriff Department / Profimedia Images

Un bărbat din California, care a violat o fată de 9 ani și o femeie de 32 de ani care ieșise la alergat și a încercat apoi să dea vina pe fratele lui geamăn, a fost condamnat la 140 de ani de închisoare, potrivit Sky News.

Poliția l-a arestat pe Kevin Konther (58 de ani) și pe fratele lui geamăn în 2019, după ce tehnologia ADN i-a asociat cu două cazuri de viol din 1995 și 1998. Victimele: o fată de 9 ani care se întorcea acasă după ce și-a cumpărat rechizite pentru școală în și o femeie de 32 care ieșise la alergat.

Kevin a sărit pe alergătoare și i-a acoperit gura, după ce a stat ascuns în tufișuri, purtând doar o pereche de pantofi, potrivit procurorului din Orange County.

Ambii gemeni au fost arestați pentru că împart același ADN, dar în conversațiile înregistrate de polițiști între cei doi frați, Kevin s-a dat de gol și și-a recunoscut faptele.

Un judecător l-a condamnat pe Kevin la 140 de ani de închisoare, în timp ce fratele lui nu a fost acuzat de nimic.

„ADN-ul a fost elementul de legătură care i-a dat un nume acestui monstru – iar numele lui este Kevin Konther”, a spus Todd Spitzer, un avocat din Orange County.

Mulțumită oamenilor legii care au făcut dreptate în acest caz, acest „monstru care vânează fete și femei tinere nu va mai fi niciodată liber să sară din nou dintre tufișuri”, a mai spus avocatul.

Editor : Raul Nețoiu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri