VIDEO | Un băiețel din SUA a comandat pizza la numărul de urgență 911. Incredibil cum au reacționat polițiștii

Data publicării:
politia sua pizza
Imagine de arhivă

Un băieţel din Statele Unite a sunat la numărul de urgenţă 911 pentru a le spune poliţiştilor că îi este... foame şi doreşte să mănânce pizza. Forţele de ordine au plecat imediat către adresa de unde apelase copilul şi, după ce s-au asigurat că totul este în ordine, au cumpărat pizza pentru acesta. Poliţiştii au mers personal pentru a o livra băieţelului.

Băiețel: Aş dori să-mi aduceţi o pizza, vă rog!
Polițist: Aţi sunat la 911, pot să vorbesc cu mama sau cu tatăl tău? Aţi sunat la poliţie.

Manuel Beshara, în vârstă de cinci ani, era cu sora lui mai mare acasă când a sunat la 911 ca să ceară o pizza!

Madona Beshara, sora băiatului: M-am întors în cameră să-l întreb ce fel de cereale vrea şi mi-a spus „Cineva te-a sunat”. Credeam că este unul dintre prietenii mei cărora le scrisesem mai devreme, am luat telefonul, m-am uitat la el... 911. Am îngheţat.

Un echipaj de poliție a fost trimis la adresa de unde a fost făcut apelul, iar oamenii legii i-au găsit acolo pe Manuel și pe sora sa. Adolescenta le-a explicat că băiatul a sunat fără ca ea să știe.

Madona Beshara, sora băiatului: Am vorbit cu el, l-am întrebat de ce a sunat, mi-a spus că îi era foame. I-am spus „Manuel, îţi pregăteam cereale, de ce ai făcut asta?”. La acel moment nici nu am ştiut că el comandase pizza.

Poliţiştii i-au explicat băiatului cum și pentru ce se folosește numărul de urgență 911, iar apoi au comandat o pizza și i-au dus-o personal.

Polițist: Ceva suspect, sunaţi la 911. Să comandaţi o pizza, poate ar fi bine să nu sunaţi la 911.
Polițistă: Este ceva ce facem mereu.
Polițist: Cred că acum acest omuleţ înţelege ce este 911. Poliţiştii au avut ocazia să meargă pe teren, să interacţioneze cu acest băieţel, ceea ce este remarcabil.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri