Bărbat arestat în cazul cerșetorului găsit mort după ce a fost stropit cu vopsea roșie din cap până în picioare

Data actualizării: Data publicării:
cash

Un bărbat în vârstă de 33 de ani a fost arestat, în Marea Britanie, și este acuzat că a aruncat vopsea roșie pe un om al străzii care a murit câteva zile mai tărziu, scrie The Telegraph.

Cazul a stârnit revoltă în Marea Britanie, după ce bărbatul, Michael Cash, în vârstă de 32 de ani, care cerșea în fața unui magazin Tesco, a fost găsit mort într-un cimitir, la doar trei zile după ce fusese stropit din cap până în picioare cu vopsea roșie.

Un clip postat pe rețelele de socializare îl arată pe Cash stropit cu vopsea, în timp ce un bărbat strigă la el: „Asta le facem cerșetorilor de pe stradă. Uite-l, stropit până la moarte!”.

 

Bărbatul din clip a fost indentificat de polițiști drept Aaron Jones, un designer de interior din Middlesbrough, însă acesta susține că nu el este responsabil pentru moartea lui Cash, și-a cerut scuze pentru filmarea postată pe internet și a declarat că nu el a aruncat vopseaua, ci doar a înregistrat clipul. 

Un al doilea suspect a fost arestat de polițiști în legătură cu moartea omului străzii, însă a fost eliberat până la finalizarea anchetei.

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri