"Te-au chemat? Nu ți-au dat nimic?". Recruții lui Putin sunt îndemnați să facă credit pentru uniforme și medicamente

Data publicării:
afis pentru recrutii rusi sa faca credit
Recruții lui Putin sunt îndemnați să facă credit pentru uniforme și medicamente. FOTO: Captură Digi24

Tinerii ruși care au fost recrutați se lovesc de tot felul de probleme. Unii au aflat că primesc doar "onoarea să lupte pentru țară", nu și echipamente. Alții au fost abandonați la marginea pădurii, iar mulți nu reușesc să ajungă nici în Ucraina, pentru că mor la antrenamente.

Odată ce au fost recrutați în armata lui Vladimir Putin, tinerii din Rusia se lovesc de situații bizare. Deși credeau că se duc într-o armată organizată, cei recent mobilizați au aflat că trebuie să își cumpere singuri echipamente.

În orașele din Rusia sunt postate afișe în care recruții sunt încurajați să își ia credite pentru uniformă sau trusa medicală. Pe afiș scrie că acest tip de credit, pentru militari, se poate obține într-o oră.

Pe diagonală sunt niște întrebări care traduse înseamnă: "Te-au chemat? Trebuie să te echipezi? Nu ți-au dat nimic? Nu ai bani nici de trusa de prim ajutor medical?", iar în partea de jos scrie că probabilitatea de aprobare este de 98%. În această fotografie este lista de cumpărături a soldaților recrutați.

Într-un clip distribuit în mediul online, mai mulți tineri se plâng că au fost recrutați și că în loc să pornească spre antrenamente sau în Ucraina sunt abandonați lângă o pădure.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri