Video „Toată lumea, culcat! Culcat!” Soldați americani, luați la țintă cu drona de artileriștii ruși în Ucraina

Data publicării:
Voluntari americani în Ucraina bombardați de ruși
Voluntari americani în Ucraina bombardați de trupele ruse. Captură gif: Twitter/Visegrad 24

Pe rețelele sociale au apărut înregistrări video cu acțiuni de luptă ale unui grup de voluntari americani care luptă de partea Kievului în conflictul din Ucraina. Imaginile, filmate chiar de un bodycam al unui soldat american, arată cum grupul de voluntari ai SUA încearcă să scape de bombele de mortier lansate de ruși care-și corectează tirul cu ajutorul unei drone.

Din imagini se observă o grupă de 6-7 americani care aleargă într-o zonă urbană în timp ce sunt bombardați cu mortiere de către trupele ruse.

Unul dintre voluntarii americani este auzit strigând „Toată lumea, culcat! Culcat!” înainte de explozia unui mortier, apoi același militar înjură când un proiectil cade la câțiva metri distanță și îi îndeamnă pe cei din restul echipei să se adăpostească într-o casă din apropiere.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Din imagini nu se poate determina locul în care se desfășoară lupta și nici dacă scenele filmate cu voluntarii americani în Ucraina sunt mai vechi sau sunt înregistrate recent.

Editor : M.L.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri